Tjänster

 

Sedan 1994 har vi utrustat kommersiella gym, företagsgym, föreningsgym, träningshallar, hotell-och spa gym, padelhallar,
kampsportsgym, boutique gyms och hemmagym. Detta har gett oss en omfattande erfarenhet och kunskap som vi gärna delar med oss av.
Våra kunder ser oss som en helhetslösning med ett brett sortiment av hållbar, stilren och ergonomisk gymutrustning för alla behov och utrymmen.
Se ett urval av våra referenser nedan och under länkarna. Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer!

Minimera kostnader

Med Gymleco minimerar du dina kostnader och slipper ständig huvudvärk över utrustning som strular.

Underhållsfri gymutrustning

Vår gymutrustning är hållbar, slitstark och underhållsfri för att du ska kunna hålla ditt gym öppet länge för många kunder.

Lång erfarenhet

På Gymleco har vi sedan 1994 tillverkat gymutrustning. Genom vår egna tillverkning kan vi erbjuda kortare produktions- och leveranstider.

Lönsam verksamhet

Vi tillverkar gymutrustning efter de behov som finns i din verksamhet. Allt för att din gymverksamhet ska bli så lönsam som möjligt

Starta Gym

Hög kompetens

Vi på Gymleco har både kompetensen och erfarenheten till att vägleda dig hela vägen från ide till verklighet.

Stor utbud

vi har ett stort utbud så att du kan se till att dina kunder har tillgång till utrustning som möjliggör träning för hela kroppen.

Layout rekommendationer

Vi ger dig rekommendationer på hur maskinerna bör placeras på den yta du har att tillgång till. Det ger dig rätt verktyg för att fler ska kunna använda ditt gym samtidigt.

Hjälper med hela processen

Kontakta oss på Gymleco för rådgivning, planering, inköp och leverans smat invigning av ditt gym. Vi kan hjälpa dig med hela processen eller enstaka delar av den.

Starta gym

Många drömmer om att starta sitt alldeles egna gym och vi på Gymleco är gärna med på den resan. Sedan 1994 har vi hjälpt företagare som vågat ta steget och bestämt sig för att starta gym. Vi är övertygade om att framtidens gym spelar en viktig roll i samhället när det kommer till att ge så många personer som möjligt förutsättningar för ett hälsosamt liv.

 

Öppna gym kräver långsiktighet

Att öppna gym är det mest stimulerande du kan göra om du har ett stort intresse för träning och hälsa. Hos oss på Gymleco hittar du allt du behöver för en lyckad start. Vi har gymmaskiner, gymutrustning, motionsmaskiner, gymgolv, omklädningsskåp och mycket mer. Vi har lagt stort fokus på att ta fram hållbar gymutrustning. En lång livslängd på gymmets inventarier är en av de viktigaste faktorerna för en fördelaktig affär över tid.

Öppna eget gym med hjälp av Gymleco

Vi på Gymleco är den största tillverkaren av gymutrustning i norra Europa. Hos oss hittar du utrymmessnåla gymmaskiner som inte tar upp så mycket yta. På så sätt kan du erbjuda dina besökare fler maskiner. Självklart är produkterna (som vi själva tagit fram) helt underhållsfria, vilket skapar en långsiktigt gynnsam affär utan dyra serviceavtal.

 

Har du frågor kring att starta gym?

Varje dag strävar vi efter att erbjuda en så prisvärd och hållbar gymutrustning som det bara går. Alla maskiner och produkter är ergonomiskt designade för att gymbesökarna ska få ut maximalt av sin träning. Vi är gärna med på resan när du ska starta gym och hjälper dig med installationen på plats. Tveka inte att kontakta oss för frågor kring vårt erbjudande eller för att göra en offertförfrågan.

3D Layouter

Andrea Hedenstedt PT Studio
Hanna Öberg's Home Gym
Roberg Training Club