5 enkla tips på hur du flyttar din hemmaträning ut

27 mars 2021 10:00 | Nyheter

Nu börjar säsongen för uteträningen! Gymleco, en av Nordens största producent av träningsutrustning, har samlat ihop några tips på hur du kommer igång och får ut det mesta av din hemmaträning utomhus. “Vi ser en tydlig trend för ökad hemmaträning, vilket är superkul. Det är väldigt positivt att folk prioriterar sin hälsa. Om man dessutom har möjlighet att ta sin träning ut och få lite frisk luft så blir hälsofördelarna ännu fler.” säger Linda Sotkasiira marknadsansvarig på Gymleco.

Hon fortsätter med att förklara hur den nya trenden påverkat Gymleco:
“Vi är ursprungligen en leverantör till kommersiella gym så det är extra spännande för oss att vi nu även har en stor marknad inom hemmaträning. Fler personer vill ha kommersiell kvalité på sin träningsutrustning i hemmet. Detta både för en längre hållbarhet men också för en bättre ergonomi. Ergonomin har blivit ännu viktigare att tänka på nu när många jobbar hemifrån och kanske inte har samma möjlighet till ergonomiska lösningar som på jobbet.”

Gymlecos 5 tips:

  1. Ta med utrustningen ut! Då kan du kombinera utrustningen med olika övningar för att få ännu mer variation. Dessutom kan du öka tyngden på de övningar som känns lätt.
  2. Använd naturen. Naturen är en naturlig hinderbana. Använd kullar, stenar, backar m.m. för att skapa ett roligt och dynamiskt pass.
  3. Promenaden ut blir cardio. Vi alla vet att cardio är inte alltid det lättaste att få motivation till. Se promenaden eller löprundan ut till parken/grönområdet/skogen/utegymmet som cardio delen eller uppvärmningen av din träning. Om du dessutom har med dig redskap eller vikter så blir det en effektiv träning!
  4. Träna tillsammans! Vi alla kan behöva sällskap och stöd av våra vänner, nu mer än någonsin. Bestäm en träningsträff med din kompis. Vi lovar att träningen kommer bli roligare och att din vän kommer uppskatta att du tänker på hen.
  5. Sista tipset! Om du fortfarande har svårt att få motivation tänk på att träningen utomhus ger dig en naturlig paus från hemmakontoret. Dessutom får du i dig viktig D-vitamin! Det finns alltså bara fördelar, förutom den kommande träningsvärken ..

 

Topp tre produkter som säljs mest till hemmaträningen:

  1. Gymleco Kettlebell https://shop.gymleco.se/produk…
  2. Viktskivor https://shop.gymleco.se/produk…
  3. Träningsband https://shop.gymleco.se/produk…

Kom ihåg! Du kommer långt med en kettlebell och ett träningsband. De kan du kombinera till en massa olika övningar med olika svårighetsgrad och de tar ingen plats i hemmet!
Hitta Gymlecos produkter på: https://shop.gymleco.se/.

Hem / Senaste nytt / 5 enkla tips på hur du flyttar din hemmaträning ut